Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Děkuji ti, žes zavítal/a na mé webové stránky. Vážím si tvého zájmu i důvěry, a proto beru ochranu tvých soukromých údajů vážně. Tvé údaje jsou u mě v bezpečí. Nikomu je neprodávám, nepronajímám ani neposkytuji.

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Právo na informace

Na požádání ti podle možnosti obratem a písemně oznámím, zda a jaké osobní údaje o tobě mám zaznamenané skrze své stránky www.kvetaoakland.cz. Snažím se mít pouze správné a aktuální údaje, pokud bys však objevil/a jakékoliv nesrovnalosti, na požádání je opravím.

Pokud máš jakékoliv otázky týkající se zpracování tvých osobních údajů, můžeš je směřovat na kveta@kvetaoakland.cz, kde jsem ti k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

Kodex ochrany údajů

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Při návštěvě mých webových stránek, zaznamenají webové servery standardním způsobem IP adresu, která ti byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které jsi mě navštívil/a, webové stránky, které si u mě prohlížíš, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když mi je poskytneš z vlastní vůle, třeba v rámci registrace k odběru novinek, při stažení produktů zdarma nebo na realizaci smlouvy.

Bezpečnost

Stránka www.kvetaoakland.cz přijímá technická, organizační a bezpečnostní opatření k ochraně zaznamenaných údajů. Jsou v bezpečí proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Použití a postoupení osobních údajů

Stránka www.kvetaoakland.cz používá tvoje osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Mí spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z mé strany vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Tvoje údaje používám k tomu, abych s tebou mohla zůstat v kontaktu, poskytovat ti inspiraci a informace o tom, co se u mě děje nového, a co by tě mohlo zaujmout. Zajímá mě také tvá zpětná vazba. To vše je ale zcela dobrovolné z tvé strany a pokud už s mým zasíláním mailů nesouhlasíš, stačí, když mi to oznámíš a tvoje údaje už nadále používat nebudu. V případě emailové komunikace se z odběru můžeš kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Cookies

Stránka www.kvetaoakland.cz používá cookies k tomu, aby mohla sledovat preference návštěvníků a vytvářet podle nich webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na tvůj pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jsi už ze svého počítače moje stránky navštívil/a. Identifikuje se pouze cookie na tvém počítači.

Používání cookies můžeš kdykolic deaktivovat ve svém internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Prohlášení prodávajícího: Květa Oakland se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter tvých osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváš v objednávce placeného obsahu jsou nezbytné pro tvou identifikaci jako kupujícího. Používám je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci tvých bezhotovostních plateb a pro komunikaci s tebou.

Tvoje detailní osobní data i údaje o nákupech jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu:

Vyplněním webového formuláře souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Květa Oakland, Loosova 2, 638 00, Brno,  IČ: 05444179, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.